SİİRT / KURTALAN - Kurtalan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kurtalan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Garzan Mah. Güneş Cad. No 28
Vizyon
Öğrencilerin ilgi, yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayat ve bir üst öğrenime hazırlandığı; düşünen, sorgulayan, okuyan, araştıran, toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı bireylerin yetiştiği bir “ model okul” olmaktır.
Misyon
Değerlerine bağlı, inanan, iyi işler ve davranışlar yapan; iyiliği , doğruluğu ve hakkı tavsiye eden ; başarıları ,paylaşmaya, bireysel ve grup disiplinine, araştırma becerisinin geliştirilmesine inanan; eleştiriye, açıklığa , yaşam boyu öğrenmeye, bilimsel düşünen, irdeleyen, ve sorgulayan şuurlu insan yetiştirmeye, çevre bilincinin geliştirilmesine, sanat ve sporun, ruhsal ve bedensel, gelişime katkısına, ve KURTALAN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ olmanın haklı gururunu yaşamaya önem veriyoruz.
Başarılar
Okulumuz 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında açılmıştır. Okulumuzda şimdiye kadar (2020-2021) bir çok alanda başarı göstermiştir. Akademik başarıların yanında, sportif ve kültürel alanlarda da birçok başarılar elde etmiştir. Voleybol, masa tenisi, dart gibi birçok sportif alanda hem ilçede hem de ilde birincilik elde edilmiştir. Bunun yanında Kuran-ı Kerim´i Güzel Okuma, Arapça Şiir, Arapça Metin Canlandırma, Hadis, İlmihal ve Kültürel birçok yarışmada hem ilçede hem de ilde birincilikler elde edilmiştir.
Yatakhane Koğuşu :32
08:00 15:20 SAATLERİ ARASINDA
KALORİFERLİ - DOĞAL GAZ
Lojman
1 - 10 DAİRE
PERSONELLERİN HUSUSİ. ÖĞRENCİLERİN TAŞIMALI VE YATILI KALAN ÖĞRENCİLERDE MEVCUT
GARZAN MAHALLESİ GÜNEŞ CADDESİ NO:28 KURTALAN SİİRT
İL MERKEZİNE 30 KM MESAFEDEDİR. OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.
Voleybol, Basketbol, Masa Tenisi, Dart, Badminton, Satranç
E-Twenning Projesi, Gezi Projelerimiz, Tübitak Projeleri